Wie is online
18 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
juli 2016
Z M D W D V Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Verontrustend gekrijs vanuit het dolhuis

Je kunt er de klok op gelijk zetten: als Frans Timmermans iets zegt of doet, dan barsten de asociale media uit hun voegen. Gisteravond ook weer. Even kort samenvatten: Frans is een sociaaldemocraat van het zuiverste water en wat dat betreft een man naar mijn hart. Hij spreekt zijn talen, wat je tegenwoordig nog maar van ongeveer vijfentwintig Nederlanders kunt zeggen, hij lijkt me bovengemiddeld intelligent en hij heeft ook een paar kinderachtige trekjes, zoals een zekere ijdelheid, de neiging om met een groengele das om bij Roda JC op de tribune te gaan zitten juichen en om af en toe on-Hollands emotioneel uit de hoek te komen, over de MH17 bijvoorbeeld en dus gisteravond in het Europees parlement.

Meer op SanteOGie

Reageer