Wie is online
10 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
maart 2016
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

’n Deuk in de lachspiegel

en van mijn favoriete columnisten is uiteraard Jos Kessels –> van het Eindhovens Dagblad. De krant hecht ook wel sterk aan deze medewerker, ooit ging het verhaal dat hij in het gebouw van de krant een eigen, naar verluidt goedgevulde rookruimte had. Die ik niet graag zou betreden natuurlijk, ondanks dat ik mijn leven als journalist vele jaren in de rook van de collega’s hebben mogen meeademen. jos_kessels

Meer op SanteLOGie

Een reactie op “’n Deuk in de lachspiegel”

  • Volgens mij was er in het inmiddels gesloopte krantengebouw aan de Wal in Eindhoven een rookhok, waarvan ik me kan voorstellen dat Jos daar meestal in z’n eentje zat. In het ‘kantoor’ op het door hem verfoeide Strijp S, ontbreekt zo’n hok. Zodoende zit Kessels daar vaak buiten te paffen, wat hem soms boeiende observaties oplevert, dat wel. Kessels is trouwems mooi in zijn ouderdom.En het ontbreken van de obligate (glim)lach typeert hem. Voor mij is-ie meer dan een brompot. Ja ook ik ben een bewonderaar en het ED dient goed te beseffen dat veel lezers hun abonnement van hem laten afhanngen. Want driekwart van de nieuwspagina’s is, immers een herkauwing van de snellere media, volstrekt overbodig.

Reageer