Wie is online
9 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
maart 2016
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

We bestaan 20 jaar!

Jarenlang waren we in de veronderstelling dat we in 1998 met de website over de spoorbaanverdubbeling Boxtel;-Eindhoven, met 800 meter lange tunnel en deels ondergronds station, zijn begonnen. Tijdens het werken met het fotoarchief konden we evenwel vaststellen dat de startdatum ergens in 1996 moet zijn geweest. De site heette aanvankelijk NS graaft zich door Best. Zie ook Over hhBest

3 Reacties op “We bestaan 20 jaar!”

  • peter stiekema:

    Een dikke proficiat, zoals ze in België zeggen. (Mijn vrouw is Vlaams) Actueel, kritisch en toch leuk om te lezen. Ben blij dat ik af en toe een klein steentje mag bijdragen aan dit imposante bouwwerk.

  • Gefeliciteerd, Guido! Twintig jaar noest arbeiden aan wat nu toch een indrukwekkend werk is geworden! Niet meer weg te denken uit de Bestse samenleving. Maar ook volg ik graag je – kritische – blik op de rest van Nederland.

    • Bedankt. Hier mag wel even opgemerkt worden dat Rob Ruggenberg, bij het afsluiten van het spoorproject en dus van de website ‘NS graaft zich door Best’, mij het idee aan de hand deed, mijn webwerk voort te zetten met een meer algemene site.

Reageer