Wie is online
4 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
maart 2016
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Politie(k)

politie(k)
Deze tweets gaan over het ombouwen van schoolwoningen tot normale woningen, waarvan een aantal bestemd voor de huisvesting van zogenaamde statushouders (vluchtelingen met verblijfsvergunning). Anton van Aert is burgemeester van Best.
De vraag is alleen, of een politieagent, in dit geval de wijkagent van Heuveleind/Heivelden (hh)  zich ook actief met de plaatselijke politiek moet bezig houden.

 

 

 

De tweets van wijkbrigadier Ine Kox zijn best interessant: https://twitter.com/brigadierBESThh

2 Reacties op “Politie(k)”

  • Inderdaad een opmerkelijke functie-invulling.
    Nu is het goed als de wijkagent contact houdt met de buurtbewoners. Dat juich ik van harte toe. Maar om nu bewust met een politiek beladen onderwerp contact over dat onderwerp met de wijkbewoners te zoeken gaat misschien wat ver.
    Echter, in navolging van dit concept een mooi onderwerp voor de volgende keer: De wijkagent de enquête laten doen waar de wijkagent zich bezig mee zou moeten houden? Ik ben benieuwd naar de uitkomst.

  • Een uitstekend idee, behalve dat die wijkagent dat zelf zou moeten doen. 😉

Reageer