Wie is online
7 bezoekers online
Schrijf ons
Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina.
Voor alle nieuwe posts…

volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->


Instagram

Rubrieken
Portal
Portal van bekende en vooral minder bekende bloggers en opiniemakers.
English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
februari 2016
Z M D W D V Z
« jan   mrt »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829  

Live dood op de televisie

Z_thumb.jpgelfs naar de onthoofdingen door IS heb ik niet willen kijken – men kan ook te veel vragen van een mens. Maar de afgelopen dagen heb ik een mevrouw in Heerenveen op de tv wel tweemaal zien doodgaan. Eerst in een fragment in De Wereld Draait Door en daarna, gisteravond, in de documentaire ‘De Levenseinde Kliniek’. Haar moeder en zuster zaten er bij te snikken, haar echtgenoot zat naast haar op de bank en hield haar stevig vast, de dokter drukte langzaam een spuit leeg in haar arm en terwijl ze buiten westen raakte zag je haar gezicht bleek worden. Zo gaat iemand dood.

Meer op SanteLOGie

Reageer