Wie is online
8 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
oktober 2015
Z M D W D V Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Time prijst vooral Rotterdam als reisdoel aan

markthal_rotterdam
Het Amerikaanse weekblad Time wijst Rotterdam aan als een van de 50 meest aantrekkelijke steden om te bezoeken. Is Amsterdam de moeite waard om zijn elegante monumentaliteit, Nederlands grootste havenstad onderscheidt zich door zijn futuristische uitstraling. Time noemt onder meer de Markthal, een ‘op een iglo lijkende paardenhoef’ met 96 stalletjes, waar je dingen kunt kopen van Hollandse kaas tot Marokkaanse kruiden, twintig winkels, negen restaurants en bovenin 228 woonappartementen.

 

 

 

Het blad roemt op zijn website ook het nieuwe Centraal Station en het NH-Hotel van Rotterdammer Rem Koolhaas, aan de Maas, het Luxor Theater en het Nederlands Fotomuseum. Andere aangeprezen steden zijn onder meer Fez in Marokko, Catskills in de Amerikaanse staat New York, Puerto Plata (Dominicaanse Republiek), Istanbul, Milaan, Valetta op Malta en Leipzig.

Reageer