Wie is online
4 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
september 2015
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Oudste inwoner Best (98) overleden

oudste_inwonerDe oudste inwoner van Best, mevrouw Riek Bijnen-van de Waterbeemd, is op 12 september op 98-jarige leeftijd overleden. Mevrouw Bijnen was de weduwe van Jos Bijnen, die een leidinggevende functie had bij Bata, wat vandaag aan de opkomst bij haar uitvaart in de Sint-Antoniuskerk (Wilhelminadorp) viel te merken.

Mevrouw Bijnen zou op 6 december 99 zijn geworden.

3 Reacties op “Oudste inwoner Best (98) overleden”

 • Guido:

  De gemeente Best is om informatie gevraagd over degene die nu de oudste inwoner is. Vast staat dat daarbij geen naam zal worden prijs gegeven. Doorgeschoten privacygedoe. Immers, zwijgt men ook over deze persoon als die (hopelijk) 100 wordt?

 • Sante:

  Ik zou er maar serieus rekening mee houden dat Best momenteel helemaal geen oudste inwoner heeft. Of, erger nog: dat je het zelf bent.

 • Guido:

  Lianne Verstraeten. communicatieadviseur van de gemeente Best, mailt mij: De oudste inwoner van Best is geboren op 27-07-1917.

  ‘Ik snap dat het voor u vreemd overkomt dat ik op dit moment geen naam verstrek. Zoals ik al eerder aangaf mogen wij dit niet op grond van de Wet bescherming persoonsgegevens. Op het moment dat de oudste inwoner van Best de leeftijd van 100 jaar bereikt, is het afhankelijk van zijn wensen of de gemeente die naam kenbaar maakt. Voorafgaand aan de verjaardag neemt een medewerker van de gemeente contact op met hem (of zijn familie ) om af te stemmen of een bezoek van de burgemeester op prijs wordt gesteld. Ook wordt dan gevraagd of dit bekend mag worden gemaakt.’

Reageer