Wie is online
7 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
februari 2015
Z M D W D V Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Vrolijke workshop CultuurSpoor: kindergebaren

babygebaarKleine kinderen willen graag van alles aan jou vertellen. Praten lukt nog niet, hoe kunnen ze er dan voor zorgen dat je hen begrijpt? Door middel van gebarentaal.
Dit wordt een vrolijke gratis workshop bij CultuurSpoor Best.
De motoriek van de handjes is al op hele jonge leeftijd (vanaf 6 maanden) ontwikkeld, terwijl de fijne motoriek, waar het praten onder valt, pas veel later komt. Door je gesproken taal te ondersteunen met gebaren geef je je kind als baby al de mogelijkheid om met jou te communiceren.

  

 

Een filmpje op YouTube, waarin je Amerikaanse kinderen ziet reageren op vreemd voedsel dat hun is voorgezet. Heel grappig. Je kunt het geluid net zo goed uitzetten. Klik op het plaatje. kindergebaar

Tijdens de workshop bij CultuurSpoor Best verzorgt een docente van www.babygebaar.nl een actief programma voor ouders én kinderen. Samen gaan ze boekjes lezen en liedjes zingen en gebaren leren. Stilzitten is uitgesloten bij deze vrolijke workshop.
Wanneer en waar: Zaterdag 28 februari om 10.30u in de bibliotheek van CultuurSpor.
Kosten: geen.
Duur: 30 minuten
Voor wie: Ouders én kinderen (0-4 jr)

Aanmelden; evangelder@cultuurspoorbest.nl

Naar het begin van dit bericht

Reageer