Wie is online
3 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
december 2014
Z M D W D V Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

PvdA Best wil meer inzicht in kosten Centrum Management

Het PvdA-raadslid Rob Vader heeft namens zijn fractie in de Bestse gemeenteraad schriftelijke vragen aan het college van B en W gesteld over de financiering van het Centrum Management. De PvdA wil, gezien de omvang van de kosten, in relatie tot de activiteiten, van het CM meer transparantie.

 

De PvdA  stelt de activiteiten van de Stichting Centrum Management, zoals feestversieringen, ijsbaan, Dulfkesmarkt en  Best Lekker, niet ter discussie, maar de inkomsten van het CM bestaan grotendeels uit gemeentelijke subsidie en het is de fractie tot dusver niet gelukt om over de bestedingen etc. genoeg inzicht te krijgen.

Volgens schatting van de PvdA zou het in de periode 2011-‘13 in totaal om ongeveer een half miljoen gaan, waarvan 3,3 ton uit de gemeentekas. De overig inkomsten van het CM komen van onder meer plaatselijke ondernemers en de Kamer van Koophandel.

Reageer