Wie is online
2 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
december 2014
Z M D W D V Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

‘Wij Steven Kruijswijk, wielrenner’

steven_kruijswijk
   Kruijswijk, zoals hij (nu nog) in het logo van de fanclub staat.

 

Wielrenner Steven Kruijswijk uit Nuenen heeft tot ontsteltenis van bestuur en leden laten weten dat hij niets meer ziet in zijn fanclub. Dit  heeft hij de club (een stichting) laten weten in een email, waarin het soms lijkt of hij de pluralis majestatis hanteert.

 

 

 

Belkin-renner Kruijswijk schrijft onder meer: ‘In overleg met mijn management kiezen wij er voor om komend jaar het online media gebeuren compleet te vernieuwen en verder te professionaliseren. Hierbij hebben wij besloten dat een fanclub op dit moment niet past met het geen wij voor ogen hebben. Bij deze wil ik jullie dan ook mede delen dat de fanclub wordt opgeheven. Dit betekent dat er geen gebruik meer gemaakt kan worden van de naam en beeltenissen Steven Kruijswijk. Binnenkort kunnen jullie mij via mijn nieuwe website blijven volgen.’

Meer info op OmroepBrabant.nl

Reageer