Wie is online
14 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
augustus 2014
Z M D W D V Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Gmail gehackt? Daar is iets tegen te doen

Mijn Gmail is gehackt. Dat wil zeggen, ik kreeg een zogenaamd door mijzelf verstuurde mail van een politieke strekking die niet de mijne is. De kop luidt JOIN US BREAK THE INFLUENCE OF ZIONISTS IN THE EARTH, nou dan weet je het wel. Het is niet uitgesloten dat mijn contactpersonen ook van deze mail worden voorzien, vandaar dit bericht, waarin ik ook aangeef hoe Google zoiets oplost.

 

 

Ik moet zeggen dat het door de webdienst van Google uitstekend is geregeld. Je gaat naar de helpfunctie van je mailaccount en dan ben je er snel achter. Je kunt om (o.m.) een SMS vragen, waarin een cijfermatige verificatiecode staat. Die code moet je voor elk apparaat waarmee je mailt naar Google sturen. Die pc, tablet of telefoon wordt vervolgens als vertrouwd beschouwd. Apparaten (dus die van derden), die niet op deze manier zijn geverifieerd hebben voortaan het nakijken.

Gelukkig hoeft het wachtwoord niet te worden vervangen; dat is immers gekoppeld aan verschillende andere diensten, zoals YouTube.

Reageer