Wie is online
6 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
december 2013
Z M D W D V Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Steen des aanstoots

steendesaanstootsTwitteren kan levensgevaarlijk zijn, vooral als je bijna 300.000 volgers hebt en het BNerschap je naar het hoofd is gestegen. Dat lesje heeft Frits Wester, politiek verslaggever en commentator van RTL Nieuws, inmiddels geleerd. Zondagavond plaatste hij een foto van een stuk steen met de toevoeging: ‘Dit stukje steen met beetje dakpan nam ik in 2000 mee uit cel Mandela. Dierbare herinnering aan heel bijzonder mens.’

 

Let wel, het jaar 2000. Wester heeft Mendela echt niet in z’n cel bezocht. Dat had-ie gewild. De ontboezeming was vanmorgen 122 keer geretweet. Inmiddels stromen de relativerende verklaringen over de kwaliteiten van Nelson Mandela vanuit Zuid-Afrika toe, maar dat laten we hier maar even buiten beschouwing. Het woord bijzonder is onderhevig aan een slijtageslag. Was het trouwens toch al.

Het hoongelach dat uit het sociale medium opsteeg:

(Met plaatjes)

Deze red phone nam ik mee uit het kantoor van Reagan. Dierbare herinnering aan heel bijzonder mens.

Dit stukje olifant nam ik mee uit Afrika. Dierbare herinnering aan een bijzondere ontmoeting.

Deze nam ik mee bij de huisarts. Stond op tafel. Een dierbare herinnering aan ’n inwendig onderzoek. (Flesje urine.)

DIt hoofd van Lodewijk XVI lag los. Meegenomen als dierbare herinnering aan een onderschat leider.

Enzovoorts, enzovoorts.

De aanjager van dit alles wist zich kennelijk geen raad en verklaarde vanmorgen zwetend (met ontbrekende spaties): Oke ik geef toe,enige dat ik verzamel zijn herinneringen en soms steentjes die daar bij horen.Mooi dat dat ineens zoveel navolging vindt 😉

Reageer