Wie is online
4 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
november 2012
Z M D W D V Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Geef ff het vergrootglas aan, Marie

Details worden om de een of andere reden nog even achter de hand gehouden, zeg maar: geheim, maar de plannen van Rutte en Samsom komen uit op een groei van de koopkracht met 0.2 procent voor de laagste inkomens en een daling van 0.6 procent voor de hoogste inkomens. Geef het vergrootglas eens door, Marie.

Meer op SanteLOGie

3 Reacties op “Geef ff het vergrootglas aan, Marie”

  • Een van de weinige commentaren die hout snijden heeft het Eindhovens Dagblad: ‘In de huidige situatie is de premie van de basisverzekering een van de onderdelen waarop zorgverzekeraars concurreren. (…) Juist de onlangs bekend geworden premies voor 2013 bewijzen dat deze werkwijze vruchten afwerpt, want verzekeraars slagen erin om de premies gelijk te houden of zelfs te verlagen. De prikkel om te concurreren wordt weggehaald als de premies inkomensafhankelijk worden.’

Reageer