Wie is online
6 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven

Je moet toch wat in deze crisistijd

‘Grote, forse zakenman, 55 z.k.m. grote zware/dikke man vanaf 58 jaar om mogelijk een relatie mee op te bouwen’. Ik troost me maar met de gedachte dat de meeste relaties hun stabiliteit niet overwegend ontlenen aan duidelijk Nederlands.

Het gaat mij ook niet om de inhoud van deze contactadvertentie. Het gaat mij vooral om de genoemde leeftijden: ‘Welke Haagse heer rond de 80 met belangstelling voor natuur en cultuur schrijft me. Ik ben 81, fit en wil graag ‘le quatrième age’ nog fleuriger te maken.’

Verder op SanteLOGie

Reageer