Wie is online
4 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
februari 2012
Z M D W D V Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  

Verder nog iets van uw wens?

wilhelminakanaal_dicht_512x384

krabbelbaantje_wensheuvel_400x257Met de klok mee: Wilhelminakanaal, krabbelbaantje in Heuveleind, boerenkool.


boerenkool_134x179

Het Wilhelminakanaal (hier achter de wijk Heuveleind in Best) ligt dicht. Over de kwaliteit van het ijs, laat staan over de draagkracht, kunnen we niks zeggen. Geen schaatser te bekennen, trouwens. Meer de wijk in: het ondergelopen grasveld aan de Wensheuvel is na schooltijd een prima krabbelbaantje. Even verderop, in een volkstuintje wacht de boerenkool. De vorst is er overheen gegaan en dan is-ie het lekkerst.

‘Zakennieuws’

Verder nog wat te wensen? Nou opvulling van het gat tegenover de Plus in de passage van winkelcentrum Heivelden. Waarachtig. Daar zit nu bloemenzaak Gloriosa in, voorheen Oirschotseweg. Daar gaat de heren- en dameskapper drastisch uitbreiden. Maar…eerder heeft een bloemenmevrouw in die passage het afgelegd tegen de Plus? Zegt de eigenaar van Gloriosa: Kwestie van segment. Wij hebben met de super goeie afspraken gemaakt. Zij zijn wel goedkoper, maar wij luxer.

Reageer