Wie is online
5 bezoekers online
Schrijf ons
Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina.
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->


Instagram

Rubrieken
Portal
Portal van bekende en vooral minder bekende bloggers en opiniemakers.
English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
november 2011
Z M D W D V Z
« okt   dec »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Michelinsterren en spekjes en zo

nouvelle_cuisine Kijk, dat is nu nog eens krachtdadig optreden: maandag aanstaande worden de Michelinsterren wederom uitgedeeld, en wat doet de ware kookschrijver? Die schrijft in zijn gezaghebbende magazine op de zaterdag daaraan voorgaande een ijzerenheinig stukje over een door hem bezocht sterrenrestaurant, waarin de uitdrukking ’prijskwaliteit: 5’ voorkomt en, volstrekt dodelijk, ‘de figuurzaagkeuken’.

Wij hebben het hier over een stukje van Mac van Dinther in het Volkskrant Magazine van heden en het slachtoffer is restaurant Wollerich in Sint-Oedenrode, dat op dat moment nog in het bezit was van één Michelinster.

Verder op SanteLOGie

Reageer