Wie is online
2 bezoekers online
Schrijf ons
Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina.
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->


Instagram

Rubrieken
Portal
Portal van bekende en vooral minder bekende bloggers en opiniemakers.
English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
april 2011
Z M D W D V Z
« mrt   mei »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Bestuiving

Nederlanders gaan prat op hun totale onwetendheid aangaande de meest elementaire natuurverschijnselen, al moeten we wellicht een uitzondering maken voor aard en werking van de eigen geslachtsdelen, al hebben de meesten daarvan slechts de ‘Snel aan de slag’-folder doorgenomen en niet de gehele gebruiksaanwijzing.

Lees alles op SanteLOGie

Een reactie op “Bestuiving”

  • Guido:

    :-))) Overigens, de sulligheid waarmee actualiteitenprogramma’s op het weer en deszelfs verschijnselen reageren. Ondanks aanhoudende droogte blijft het vanzelfsprekend dat je met je auto naar de wasstraat gaat, teneinde het bedje te spreiden voor de volgende laag stuifmeel.

Reageer