Wie is online
4 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
maart 2011
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Nee, meneer Philips…

caesarToen ik de driekopper van Philips afgeprijsd zag staan bij de supermarkt Real in Deutschland kon ik niet wachten: voor de somma van 37.50 euri was ik eigenaar, hij was zwart met blauw en niet draadloos, maar het kopje paste precies op de oude draadloze. Waarna ik diezelfde blauwzwarte een dag later bij Kruidvat zag staan. Voor 35 euro. Ik heb nog overwogen er daar een van voor volgend jaar in te slaan. Waarna een gemene grijns over mijn gezicht trok. Nee, meneer Philips, ik ben wel gek, maar je kunt het ook te bont maken. En anders stop ik toch gewoon met scheren? Dan maar tuinkabouter.

Lees het complete verhaal op SanteLOGie

Een reactie op “Nee, meneer Philips…”

  • ‘En een echte man scheert zich met kwast en mes,’ schrijft een reaguurder hier: http://tinyurl.com/6g36roa Hij zei toch, dan maar tuinkabouter? Volgens mij zijn die geslachtsloos. Al meer dan 50 jaar geleden, ondervond ik van het ‘elektrisch scheren’ een zekere branderigheid. Het laten staan van e.e.a.bleek ook geen optie. Leverde gefrunnik op. De kinderen waren er trouwens tegen. Sindsdien het wegwerpmesje in een niet-wegwerphouder. Sinds jaar en dag dubbelbladig. Ongevoelig voor de Gilette-reclames, gehaald bij de HEMA. Er is overigens al járen geen meneer Philips meer bij Philips te vinden.

Reageer