Wie is online
5 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
januari 2011
Z M D W D V Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Foto

Drie heren in net iets te klein pak (staat sneller), de meest linkse is de meest rechtse en oefent dan ook met laarzen, de twee rechtse die een beetje minder rechts zijn maar niet erg veel – ze verdringen elkaar als het ware op rechts – hebben afgetrapte schoenen aan, die van de middelste zijn zwart, die van de rechtse bruin, een kleur waarop je in dit verband een complete symbolistische roman zou kunnen loslaten.

Lees de analyse van de winnende foto Zilveren Camera op SanteLOGie

VPRO’s Wim Noordhoek over de uitslag van de ZC.

Een reactie op “Foto”

  • Guido:

    In de nrc stond deze week dat de winnende foto was ‘aangesneden’. Met stippellijnen op het origineel was dat zichtbaar gemaakt. Links zag je een beveiliger uit beeld verdwijnen, rechts was alleen maar achtergrond. Het is al een oude discussie, mag dat of niet? De jury van de Zilveren Camera vindt van wel. Ik ook (als men dat interessant vindt). een foto is wat de maker ziet. En de maker van deze foto focuste op wat hij zag. Dat hij daarna ruis wegsneed, doet niet ter zake. Je kunt dat geen manipulatie noemen. Terecht schetst Sante Brun de omstandigheden waaronder de prent is geschoten, in het gedrang van het fotojournaille.

Reageer