Wie is online
19 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
december 2010
Z M D W D V Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Geen sneeuwval is hetzelfde

besneeuwde_busbaan
Geen sneeuwval is hetzelfde, is mijn gedachte bij deze foto van de vrije busbaan in de Bestse wijk Heivelden. Deze keer de resultaten van een betrekkelijk rustige sneeuwval bij een nauwelijks voelbare wind uit westelijke richting. Effect: gestreepte boomstammen. En verder is alles als bestrooid met poedersuiker. Op het moment van opname is het 0 graden. Op de achtergrond het appartementengebouw Hofstede dat me doet denken aan een constructie met mijn blokkendoos uit de jaren veertig van de vorige eeuw.

Nog twee winterplaatjes

ingepakt_voor_winter

Die komen zo de winter wel door.

bevroren_wissels_too

 

 

 

 

Bevroren wissels heb je in soorten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En ‘n beetje Anton Pieck in het centrum, maar wel in een enigszins wrange context .

Een reactie op “Geen sneeuwval is hetzelfde”

  • Guido:

    Dat gebouw doet me trouwen denken aan appartementen in Brussel en dan weer aan een excursie van de gemeenteraad van Bladel naar die stad. Hingen (ook toen) overal bordjes ‘A louer’ (te huur),waarop iemand in de bus reageerde: ‘Diejen A. Louwer moet wel erg rijk zijn.’

Reageer