Wie is online
1 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
oktober 2021
Z M D W D V Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Coronavirus Best: 48->60

Ontwikkeling van het Covid 19 virus (Corona) in 2021 in Best (ca. 30.360 inwoners). We geven de cijfers van het RIVM weer in een tabel, zoals die in ons totaaloverzicht van 2020. Het RIVM publiceert de nieuwste gegevens steeds op dinsdag rond 15:00 uur. Om de situatie goed te beoordelen, vindt het rijksinstituut het wekelijks bekijken van de cijfers beter dan dagelijks. De periode loopt nu van 19 t/m 26 oktober. Het aantal positief getesten steeg vergeleken met de vorige periode: 48 -> 60.  Er waren 0 ziekenhuisopnames en ook geen geen overlijdens.  De cijfers over Best moeten als een indicatie worden beschouwd, want niet alles wordt direct aan het RIVM doorgegeven.

(Klik hier voor info van RIVM over vaccinatiegraad Best)

 

Klik hier voor actuele Coronastatus volgens RIVM.

Voorpagina hhBest

3 Reacties op “Coronavirus Best: 48->60”

  • Tom Lassing:

    De toename van Corona besmettingen in Best is procentueel enorm. We zouden er nu eigenlijk bijna vanaf moeten zijn, maar afgelopen weekend stond half feestend Best in het Gelredome te stampen op Snollebollekes. Alles kon weer.
    Gevaccineerd is echter niet hetzelfde als niet besmettelijk of niet besmet te krijgen.
    De huidige maatregelen geven het verkeerde signaal naar iedereen die gevaccineerd is. Alles is op deze manier voor niets en het virus wordt alleen maar sterker als gevaccineerden ook weer besmet raken.

Reageer