Wie is online
2 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
december 2021
Z M D W D V Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Vulkanen

met vulkanen heb ik altijd pech. Ik heb er meerdere van dichtbij gezien, maar meer dan een vluchtig pluimpje rook is nooit mijn deel geworden. De enige vulkaan die ik echt geroken heb – de kenmerkende gore zwavellucht – was de Tangkuban Perahu bij Bandoeng op Java, ik heb zelfs in de krater gekeken. Ik lees op Wikipedia dat hij in 1983 en 2019 uitgebarsten is, veel kan het niet geweest zijn want we hebben er, meen ik, nauwelijks iets over vernomen. Maar ja, dat bezoek van mij was in februari 1978 en toen was er alleen die stank en de hoge hakjes van Franse toeristen die er tegelijk met ons waren en een minuut lang in het groene water in de krater schouwden.

Meer op SanteLOGieVoorpagina hhBest

Een reactie op “Vulkanen”

Reageer