Wie is online
2 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
juni 2021
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Iedereen is gelijk. Er zijn geen twee mensen gelijk aan elkaar

Bij het onderwerp dat ik hier aandacht wil schenken verkeer ik in een precaire situatie, die mij er tot toe van heeft weerhouden er ook maar één woord over te zeggen. Die precaire situatie kun je kort zo omschrijven: ik ben een blanke man, geboren in de jaren dertig van de twintigste eeuw en dus opgegroeid in een wereld waarin ‘heteroseksueel’ zijn ‘normaal’ was en de rest niet. Ik schat dat het ongeveer 1954 is geweest dat de echtgenoot van mijn oudste zus mij openbaarde dat er mannen waren die van mannen hielden.

Meer op SanteLOGieVoorpagina hhBest

Reageer