Wie is online
7 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
januari 2021
Z M D W D V Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Voorleesdagen online

coco-kan-het(1)

De Nationale Voorleesdagen gaan ook bij CultuurSpoor niet door, maar online valt er wel het een en ander te beleven. Zo vind je allerlei voorleestips op de website van de Voorleesdagen: www.nationalevoorleesdagen.nl Op diezelfde site kun je het liedje ‘Coco kan het!’ downloaden en vind je kleurplaten en knutseltips. Het liedje ‘Coco kan het!’ hoort bij het prentenboek van het jaar met dezelfde titel, geschreven en geïllustreerd door Loes Riphagen.

 

 

 

Het doel van de nationale voorleesdagen is het stimuleren van voorlezen voor kinderen van 0 tot 6 jaar, die zelf nog niet of net kunnen lezen. De campagne benadrukt de voordelen van het voorlezen, waaronder het positieve effect op woordenschat, spelling en tekstbegrip. Van de kinderen die niet worden voorgelezen heeft slechts 30% voldoende woordenschat voor een goede start op school. Via het voorlezen ontwikkelen de kinderen ook hun mondeling taalvaardigheid en maken zij kennis met ‘boekentaal’ die afwijkt van de dagelijkse omgangstaal.

Voorpagina hhBest

Reageer