Wie is online
3 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven

De Spaanse en de Chinese griep

e Engelse linkse krant The Guardian sprak er vandaag zijn verwondering over uit dat de EU niet doet wat voor de hand ligt: de wereld laten zien dat tegen het oprukkende Covid19virus alleen een gezamenlijk optrekken van alle lidstaten de oplossing ligt. De krant zegt er niet bij wat er dan anders moet dan wat tot nu toe is gedaan.

Meer op SanteLOGieVoorpagina hhBest

Een reactie op “De Spaanse en de Chinese griep”

 • peter stiekema:

  ..
  Ik las een stukje waarin werd gemeld dat een enorme komeet ons eind april op een kosmische haar na zal missen. Nou ja, die haar schijnt toch ongeveer 7 miljoen kilometer lang te zijn.
  Als dat ding ons inderdaad zou treffen zouden we in een klap van alle problemen verlost zijn. Wat zal het dan druk worden aan respectievelijk de hemel- en hellepoort. Ooit gaat dat een keer gebeuren, daar kun je op wachten.

  Maar gelukkig zijn er in verband het virus nu nog gewoon hamsterweken, niet alleen bij Appie, maar kennelijk ook bij alle andere supermarkten.
  Ik heb al iemand horen vragen waar die hamsters nu zaten en of ze wel goed worden verzorgd. Dion Graus heette hij geloof ik.
  Laat ondertussen de gaarkeukens maar vast komen.

  https://www.msn.com/nl-nl/video/opmerkelijk/half-zo-groot-als-de-mount-everest-deze-asteroïde-komt-op-de-aarde-af/vi-BB10X4Cp?ocid=spartandhp

Reageer