Wie is online
5 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

Portal
Portal van bekende en vooral minder bekende bloggers en opiniemakers.
English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
april 2019
Z M D W D V Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

De geluksmachine staat aan!

bloei

Kom nou maar, niet zo woedend zijn, niet bijna in huilen uitbarsten, gewoon naar buiten kijken en verdrinken in Magnolia stellata die wel een weelderige slagroomtaart lijkt, rozemarijn die duizenden hemelsblauwe bloemetjes aan lange prachtig groene takken rijgt, narcissen in vele tinten geel en wit die opkomen op plaatsen waar je ze nooit hebt geplant, ordinair rode tulpen die opkomen op plaatsen waar je ze wèl hebt geplant, blauwe druifjes die hele stukken tuin een ordinair soort blauw waas geven, de judasboom die een totaal waanzinnige bloei laat zien, Ribes odoratissima die de geur van een ouderwets damesparfum verspreidt, de haagbeukheg die al helemaal fris groen is. En al die andere dingen die de komende maanden de tuin en wijde omgeving omtoveren tot een echte geluksmachine.

Meer op SanteLOGieVoorpagina hhBest

Reageer