Wie is online
5 bezoekers online
Schrijf ons
Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina.
Voor alle nieuwe posts…

volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Rubrieken
Portal
Portal van bekende en vooral minder bekende bloggers en opiniemakers.
English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
augustus 2018
Z M D W D V Z
« jul   sep »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Ondankbare honden

et stijgende verbazing heb ik gisteren in de auto zitten luisteren naar de behandeling van een onderwerp in een nieuwsprogramma op Radio 1. Nieuws BV of zo, ik kan al die voorbijrazende namen van programma’s ook niet allemaal uit elkaar houden.

Het onderwerp was: Nederlandse voetballers die ervoor kiezen te spelen in een buitenlands nationaal elftal, het elftal van een land waarvan ze toevallig, naast het Nederlandse, ook het paspoort hebben.

O, misschien moet ik meteen ook erbij vermelden dat het om jongens gaat van Marokkaanse afkomst, want dat bleek ook in de uitzending nogal wat uit te maken.

Meer op SanteLOGieVoorpagina hhBest

Een reactie op “Ondankbare honden”

  • Mijn verbazing over npo radio stijgt ook alsmaar door. Je gissing betreft trouwens De Nieuws BV (dagelijks 12-14 u) of Nieuws & Co (14-18:30). Vanmorgen op het Radio 1 Journaal een kwartier of daaromtrent ‘moeten luisteren’ naar een uitzending over een toneelstuk, genaamd ‘Judas’, ja inderdaad, naar het boek van Astrid Holleeder. Een en al gezeik en gescheld. Afschrikwekkend theater, lijkt me.

Reageer