Wie is online
4 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
februari 2018
Z M D W D V Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Dolf Jansen wint voor Oxfam-Novib op alle fronten

Sante Brun


et derdegraadsverhoor dat Matthijs van Nieuwkerk woensdagavond losliet op een nietsvermoedende Dolf Jansen nog eens nagekeken en ik moet zeggen dat ik mijn mening van direct na het ‘gesprek’ – namelijk dat Dolf onderuit was gegaan tegen de alles op zijn weg vernietigende gesprekstechniek van de talkshowhost – herzien moet worden: Jansen ‘won’ wel degelijk.

Meer op SanteLOGieVoorpagina hhBest

4 Reacties op “Dolf Jansen wint voor Oxfam-Novib op alle fronten”

 • Sommige presentatoren, journalisten etc. groeien in de uitoefening van hun vak; anderen degenereren; tot de laatste categorie behoort Van Nieuwkerk. Ga in je huisje in de Achterhoek zitten.

 • Ger Heimans @gheimans twitterde: Ooo maar dat stond voor mij al direct als een paal boven water. @Dolfjansen heer en meester aan tafel.
  Maar de rol van #Matthijs maakt het mogelijk dat de presentator er ondanks dat, als glorieus winnaar uit de strijd LIJKT te komen.

 • Dolf Jansen (@Dolfjansen) heeft getweet om 8:35 PM on wo, feb. 21, 2018:
  Ik zal morgen rustig terugkijken/lezen wat er vanavond gebeurd is, met mij, en @dwdd
  Dank alvast voor alle ✊🏻👊🏻 en ❤️

 • peter stiekema:

  Maar donderdagavond in DWDD geen enkele reactie van de presentator. Enige vorm van zelfreflectie is hem kennelijk volkomen onbekend.

Reageer