Wie is online
1 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
oktober 2017
Z M D W D V Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

SP doet niet mee aan verkiezingen in Best

De SP doet niet (voor het eerst) mee aan de komende raadsverkiezingen (21 maart) in Best. Dit bevestigt Gerard van Opstal, die de laatste jaren betrokken is bij verschillende lokale activiteiten van de Socialistische Partij.

 

 

 

Het besluit, niet deel te nemen, heeft niets te maken met het landelijke beleid van de SP, dat volgens verschillende berichten zou inhouden dat een afdeling in zekere mate actief moet zijn (geweest) met het leggen van contacten met de burgerij ter plaatse. Aan deze eis lijkt de SP in Best wel degelijk te hebben voldaan, ‘maar’, aldus Van Opstal, ‘om goede mensen die gemotiveerd zijn mee te laten doen aan de gemeenteraadsverkiezingen is een ander verhaal.’

Het tekort aan animo is geen specifiek SP-probleem; ook andere partijen, niet specifiek in Best trouwens, stuiten op geringe bereidheid om aan het plaatselijke/regionale politieke bedrijf deel te nemen.

Voorpagina hhBest

Reageer