Wie is online
4 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
oktober 2016
Z M D W D V Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Gekwek in de ruimte


G
ekwek in de ruimte. Via de ether, da’s ouderwets, Digital Audio Broadcasting (DAB) niet te na gesproken. In de lezersrubriek van de vpro gids noemden ze het in het afgelopen voorjaar gekakel, vooral op de radio, en het waren de vrouwen die het moesten ontgelden. Dat heeft niet te lang geduurd, want na vier stukjes vond de redactie het kennelijk te gênant worden en kapte de discussie af. Daarmee is het probleem natuurlijk niet opgelost.Meer op ManierenVoorpagina hhBest

suzanne_bosman
Suzanne Bosman van Een Vandaag. Webcam in de studio. Zij komt in het verhaal niet voor.

Een reactie op “Gekwek in de ruimte”

  • Willemijn Veenhoven, die in deze column ter sprake komt, stapt over van De Nieuws BV naar Vroege Vogels. Ik hoop, dat VV daarmee weer wat aantrekkelijker wordt, want ze maken er daar momenteel op zondagmorgen gedurende maar liefst drie uren naar mijn gevoel een potje van. Hoewel, Willemijn? Mwah. Eerlijk gezegd vind ik haar in de Nieuws BV, met haar nogal schelle stem, aan de dominante kant. Een presentator moet zich op de achtergrond houden en zo min mogelijk zijn/haar mening laten doorschemeren. De Nieuws BV is nu wat teveel een praatschow en dat op prime time, tussen de middag.
    Veenhoven maakt trouwens geen ‘overstap’ naar een andere zendgemachtigde, zoals de AD/r Nieuwsmedia vandaag beweren. Zowel De Nieuws BV als Vroege Vogels behoren bij BNN-Vara.

Reageer