Wie is online
4 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
april 2016
Z M D W D V Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Een raar bericht uit Reusel

reusel

De nieuwsdienst van de NOS op Radio 1 had vanmiddag om 12 uur een raar bericht uit Reusel. Voor de derde keer is daar een zwarte BMW – pal voor de deur van de brandweeer deze keer – in brand geraakt. De NOS meldt dat in de eerdere  twee gevallen sprake was van brandstichting en dat daarvoor een 33-jarige man vastzit. Wat we niet vernemen is, of de politie overweegt of er een andere dader ‘in het spel’ is en zij wellicht een onschuldige in de cel heeft zitten.
Politie.nl biedt geen informatie, zodat het wachten is op het Eindhovens Dagblad. Die krant maakt summier melding van het incident en toont op YouTube een filmpje zonder gesproken commentaar. Het beeld is een fragment van een still uit dat filmpje.
Update 18.04.16:

 

 

 

Update 18.04.16. ED, editie zuid:

Wat de zaak nog mysterieuzer maakt, is dat de politie afgelopen woensdag een 33-jarige man uit Reusel heeft aangehouden. Hij wordt verdacht van de eerste twee brandstichtingen. Maar hij zit nog vast en kan de derde – als al sprake is van brandstichting, de politie onderzoekt dat nog – onmogelijk op zijn geweten hebben.

Een reactie op “Een raar bericht uit Reusel”

  • ED meldt vandaag, dat de verdachte van eerdere BMW-branden die sinds 13 april vast zat, is vrijgelaten maar nog wel verdachte is. Naar aanleiding van de brand van een zwarte BMW op 15 april, vermoedt de politie dat er in Reusel een groep actief is. Er is ook al een tweede verdachte aangehouden, maar die is na verhoor weer vrijgelaten, schrijft ED.

Reageer