Wie is online
5 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
februari 2016
Z M D W D V Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829  

Eens maar nooit weer

correspondents
Beeld: ntr


at er nog veel smokings waren, was uiteraard het gevolg van het feit dat er eigenlijk maar een paar journalisten zaten en voor het overige waren er vooral party-gangers die hun brood verdienen met het bezoeken van filmpremières en de bekende zelffelicitatie-gelegenheden van filmfestivals en andere onderlinge prijsuitreikingen.

Meer op SanteLOGie

4 Reacties op “Eens maar nooit weer”

 • Ecluse:

  Een column is vooral leuk, als er maar de helft van klopt.

  • peter stiekema:

   Ik heb niet de moeite genomen om te kijken. Ik geloof dat ik nog liever naar het optreden van de Jostiband ga in de Ziggodome, later dit jaar. Of naar de band van gestoorde geestelijken, de Hostieband.
   Of naar de band van de overspannen bakkers, de Tostiband. Maak nu zelf het verhaal verder af en vergeet niet de plaatjes te kleuren.
   Zou de nieuwe schoonvader van de oude BNN-baas al een goed gesprek met hem gehad hebben over (het buitenzetten van) de bloemetjes en de bijtjes, by the way? En de Zicamug? Want daar krijg je allemaal kleine Sméagolletjes van. Wel weer goed voor de Jostiband, dat dan weer wel natuurlijk.

 • Platte Hollandse kneuterigheid in het ‘voorprogramma’. En vooral kijk ons eens; grappen ontgingen me, moet je de Privé voor lezen.

 • Het valt op dat uitgerekend niet-randstedelingen met hun aversie tegen de ‘hollandse (tv)cultuur’ hier negatief reageren. Jos Kessels in het ED: ‘Ellendig, opgeprikt nepgedoe, dat eerste Correspondents Dinner. Journalisten in smoking die zich sterren waanden, zwaar overbetaalde en overgewaardeerde tv-makers en dan nog wat brallerige roddelnichten en waardeloze actrices: de laatste plek waar je wilde zijn.’

Reageer