Wie is online
4 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
januari 2016
Z M D W D V Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Zeven dichteressen in een Boxtelse kroeg

dichteres
Els Dejonghe uit Antwerpen draagt haar werk voor in de volle Boxtelse kroeg. Foto © Jan van de Ven

Jan van de Ven


Een kroeg midden in Boxtel is genaamd Le temps perdu. Mooie naam, maar hier gaat geen tijd verloren – hooguit gaat-ie deze middag te snel voorbij. Het is hier het strijdtoneel van zeven dichters. Zeven vrouwen. Dichteressen dus. Zeven vrouwen met prachtige teksten en een verbijsterend gebrek aan podiumvrees. ze presenteren zich tegenover een enthousiast en massaal opgekomen publiek.

 

 

Op de foto een van de drie deelneemsters die op deze gedichten- en voordrachtenmiddag zijn doorgedrongen tot de finale (28 januari) van de dertiende Boxtelse Dichtslamrap: de Antwerpse Els Dejonghe. De andere twee dichteressen die deze voorfinale hebben gehaald zijn Griet Menschaert uit Eindhoven en de Boxtelse Martje Wijers.
Dichtslamrap wordt dit jaar voor de dertiende keer gehouden.

Lees en bekijk alles op beeldenstormer.nl

En lees daar ook over de finale

Reageer