Wie is online
7 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
december 2015
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Discussie op Facebook over Bestse Hoofdstraat

Het lijkt er veel op dat de mogelijke afsluiting van de Hoofdstraat voor doorgaand autoverkeer, voor veel problemen en hoofdbrekens gaat zorgen. Dat deze afsluiting zal doorgaan is nog lang geen vaststaand feit.

Meer

Nog meer

Een reactie op “Discussie op Facebook over Bestse Hoofdstraat”

  • Vic Kerkhoff:

    Al in 2009 hebben drie HBO-afstudeerders een brede enquête gehouden onder het Beste kooppubliek over de mogelijke afsluiting van de Hoofdstraat. Deze studenten hebben vervolgens een voorstel gedaan om ‘Centrummanagement’ in het leven te roepen. Dan zouden ondernemers en winkelend publiek (shoppen, geen boodschappen doen) elkaar (veel) beter vinden. De overgrote meerderheid van dat winkelende publiek was voor het afsluiten van de Hoofdstraat voor doorgaand (auto)verkeer tussen 11 en 18 uur. Die optie is verder uitgewerkt en zou stand moeten houden. Als je de Hoofdstraat weer belast met vooral doorgaand autoverkeer vertrekt het al sterk afnemende winkelend publiek nog sneller naar de grote steden (shopfunctie) in de omgeving en naar bol.com!

Reageer