Wie is online
3 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
november 2015
Z M D W D V Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Eerste honderd vluchtelingen zondag naar Best

De eerste honderd vluchtelingen, die 3 tot 6 dagen zullen worden opgevangen in sporthal Naestenbest, arriveren komende zondag in de loop van de middag. Ze komen vanuit een locatie van het COA in Zeevang (NH). Wanneer de overige honderd asielzoekers zullen arriveren zal waarschijnlijk zondagmorgen bekend zijn.

 

 

 

 

Burgemeester Anton van Aert bevestigde vanmiddag andermaal dat de opvang in Best geen ‘lied zonder end’ wordt; het is hem bekend dat vrijwel elke van  21 andere gemeenten in Zuidoost Brabant een alternatief voor korte-termijn-huisvesting achter de hand houdt.

De sportaccommodatie is vanaf zaterdag gesloten.

info_gembestWie nog vragen heeft over de opvang kan tot vanavond 20 uur en in het weekeinde tussen 10 en 14 uur gebruik maken van het telefoonnummer 140499.  Het is aan te raden, eerst de website van de gemeente te raadplegen voor Veel Voorkomende Vragen. Klik op dit <- plaatje linksonder op de thuispagina. Als je dat hier doet, kom je er trouwens ook.

2 Reacties op “Eerste honderd vluchtelingen zondag naar Best”

Reageer