Wie is online
7 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
januari 2015
Z M D W D V Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Budgetkoken in Best

Lekker en gezond eten is een van de pijlers van een heerlijk leven. Met de economie in een neerwaartse spiraal is dit echter voor steeds minder mensen een zekerheid. CultuurSpoor Best heeft contact gezocht met het Heerbeeck College (vo) om te komen tot een kookaanbod voor mensen met een kleine beurs.

 

 

Op dinsdag 13 januari start in de keuken van het Heerbeeck College een wekelijkse cursus van 6 bijeenkomsten waarin je samen met andere deelnemers aan de slag gaat met het voorbereiden en koken van een gezond diner. Ook krijg je tips om goedkoop boodschappen te doen en met een beperkt aantal ingrediënten een hele week afwisselend en gezond te eten.

De cursus wordt gegeven door Elly van der Wouw. Zij is jarenlang kookdocente geweest bij De Wig.

Aanmelden voor deze cursus kan bij CultuurSpoor Best. Daar vindt je ook meer informatie over prijs en de precieze cursustijden.

Duurzaam

In de hele maand januari staat Best Duurzaam centraal in CultuurSpoor met een expositie, een fotowedstrijd en workshops.

De coöperatie Best Duurzaam, wil streven naar betaalbare, duurzame en eigen energie. En minder energie verbruiken. Om mensen meer inzicht te geven in (hun eigen) energieverbruik is een expositie ingericht in CultuurSpoor Best.

Meer op CultuurSpoor Best

Reageer