Wie is online
0 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
oktober 2014
Z M D W D V Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Rijdende Rechter

rijdenderechterDe Rijdende Rechter is een blijvend succes en waarom? Iedereen heeft wel eens last van de schaduw van bomen van de buren, of van de hoogte en esthetische aspecten van buurmans heg of tuinmuur. Het recht van overpad is een onuitputtelijke bron van geschillen, die worden uitgevochten in loopgravengevechten of ordinair gebrul – en beide monden sinds jaar en dag uit bij Rijdende Rechter mr. Frank Visser die er een beetje wereldvreemd bij zit, maar de nodige vaardigheid blijkt te hebben in het leggen van vingers op zwerende wonden en vooral: het uitpluizen, met hulp van medewerkers van het kadaster, van het Burgerlijk Wetboek op het gebied van erfafscheidingen, overhangende bomen en meer ongerief in de vorm van krolse katers en ongehoorzame honden.

Meer op SanteLOGie

Een reactie op “Rijdende Rechter”

Reageer