Wie is online
2 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
mei 2014
Z M D W D V Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Als de wiedeweerga…

Een goede vriend, Harry is zijn naam, schrijft me naar aanleiding van mijn stukje, getiteld Poep aan de knikker: ‘Ik raad je aan de test als de wiedeweerga op te sturen, want darmkanker krijgt op den duur iedereen, net als prostaatkanker. Of je zou moeten redeneren: ‘Ik hoef geen honderd te worden, ik zie tegen die tijd wel wat er met me gebeurt.’ Ik kan je verzekeren dat de palliatieve ellende die dan op je af komt, ellendiger zal zijn dan vagevuur en hel samen.’

Meer op SanteLOGie

Reageer