Wie is online
7 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
december 2013
Z M D W D V Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Breda spiegelt zich in zijn haven

Breda at night
Rob van Esch © maakte deze ‘dramatische’ foto van Breda dat zich spiegelt in de een aantal jaren geleden opnieuw gegraven binnenhaven.

 

 

Breda is onlangs door de Bond Heemschut aangewezen als een van de Nederlandse steden met de hoogste classificatie voor zijn monumentenbeleid.

Rob van Esch is semi-professioneel fotograaf.

Hij schrijft: ‘Eigenlijk ben ik een foto-omnivoor, lust alle onderwerpen. Ik heb een grote collectie foto’s opgebouwd van steden waarbij ik me gespecialiseerd heb in het vangen van grote ruimtes in één beeld. Tegelijk vind ik natuurfotografie mooi om te doen – heerlijk om om vijf uur ’s ochtends naar de zonsopgang te gaan kijken. Maar ook portretten maken heeft mijn interesse. Veel verre steden zijn prachtig, maar dat geldt ook voor Breda, de stad waar ik woon. Op mijn website heb ik een kleine collectie recente foto’s uit Breda bijeen gezet.’

Reageer