Wie is online
1 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
december 2013
Z M D W D V Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Burgemeester vergat zijn glazen huis

Onno Hoes, oud-gedeputeerde in Noord-Brabant en burgemeester van Maastricht, is in de lobby van een hotel gesignaleerd, zoenend met een jongeman. Hoes, die getrouwd is met de tv-maker Albert Verlinde, zegt dat-ie ‘n borreltje teveel op had. Dom dom dom.

Meer op Manieren

Een reactie op “Burgemeester vergat zijn glazen huis”

  • Guido:

    Uit een discussie op Twitter bleek dat je deze ‘affaire’ vanuit verschillende gezichtshoeken kunt bekijken. Vanuit die van de Showbiz en vanuit die van, laat ik het ‘bestuursrecht’ noemen. De eerste is de makkelijkste. Laat je het ambt van burgemeester en de daarmee verbonden bevoegdheden buiten beschouwing, dan is de zoenpartij van Hoes een privézaak. Het is dus een kwestie van de vraag goed stellen. Omdat dat tijdens een gesprek met premier Rutte niet goed gebeurde, kwam hij er makkelijk af: ‘Privé!’

Reageer