Wie is online
6 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
november 2013
Z M D W D V Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Eindhovense VVD laat annexatiespook los

eindhoven_wapenDe VVD in Eindhoven denkt het Ei van Columbus te hebben gevonden: de stad moet groter, wil ze meetellen in het land. Alsof het iets uit zou maken, als Brainport de vierde stad des lands zou worden. Deze week nog werd in een bericht van het NOS Journaal de scheidslijn weer nadrukkelijk bij de grote rivieren gelegd. Bij het beleid maken draait het om Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Aan Eindhoven wordt niet eens gedacht, ongeacht zijn omvang. Dat dit verandert, maken wij niet meer mee, zeker niet nu in het CDA een  tendens waarneembaar is van concentratie richting Randstad. Daar is in het zuiden genoeg woede over, dat wel.

Meer op Manieren

Een reactie op “Eindhovense VVD laat annexatiespook los”

  • Theo van Gerwen:

    Ik heb de CDAfractie in de tweede kamer eens gevraagd of de C van CDA staat voor Christelijk of voor Calvinistisch
    Het antwoord was een vraag of zij mijn vraag voor mochten leggen op het volgend congres.
    Daarna niets meer gehoord.

    Toen het land België tot stand kwam had men alles onder de grote rivieren bij België moeten trekken maar toen zagen de Hollanders hun verlies.

    Waar zijn de KVP tijden gebleven onder Ruud Lubbers.

Reageer