Wie is online
16 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
oktober 2013
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Olga spint garen bij ‘Russian Gate’

olgavanderpennenDe al 24 jaar in Best wonende Russische musicus Olga van der Pennen (haar geboortenaam kent eigenlijk niemand) spint garen bij de diplomatieke incidenten tussen Rusland en Nederland. Radio 1-verslaggever Jeroen de Jager kwam  woensdag helemaal naar Best om haar in de studio van de plaatselijke omroep te interviewen, mede in relatie tot de door haar georganiseerde Muzikale Oktober.

 

 

Het project van Olga is natuurlijk vooral interessant, omdat tijdens dat evenement in Best drie dames van het Rimsky Korsakov Lyceum in Sint Petersburg – het instituut waaraan ook zij studeerde – zullen optreden.

Dat gaat gewoon door, zei Olga, die desgevraagd over de politieke rellen verklaarde dat ‘ieder weldenkend mens daar natuurlijk door geschokt is’. Maar, zo vervolgde zij, ‘politiek drijft mensen uit elkaar, en muziek doet juist het omgekeerde’.

Zo wist Van der Pennen het gesprek goed ‘op haar thema’ te houden: de muzikale evenementen in Best.

Het Radio 1 Journaal van woensdag 16 oktober 18.00 uur

olgavanderpennen.wix.com

Reageer