Wie is online
57 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
april 2013
Z M D W D V Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Een uitdaging aan de republikeinen

Zit je op Twitter en gebruik je daarbij een avatar (een icoontje met een foto van jezelf of een symbool als <- dit)? Dan kun je dat gratis, ja logo_normalgratis ‘versieren’ met een   twibbon-een-extra-vlaggetje-bij-je-twitter-avatarvlaggetje’-> beschikbaar gesteld door de superlakeien van de Rijksvoorlichtingsdienst. Om je ‘trouw aan de monarchie’ te betuigen, zonder daarvoor nu direct twee vingers in de lucht te steken. Zo’n ding heet een twibbon en het wordt op de website info.nl allemaal haarfijn uitgelegd. Let wel, het is een bloedserieuze zaak, waaraan de goedkeuring van het kabinet te pas is gekomen.

Lees eerst even verder op Manieren

3 Reacties op “Een uitdaging aan de republikeinen”

  • peter stiekema:

    Ik weet zeker dat ik van pakweg 27 april tot en met 30 april met een zak spliterwten en een emmer drank onder de keldertrap ga bivakkeren teneinde aan dit bombardement van opgeklopte vrolijkheid te ontsnappen.
    Indien Noord-Korea in die periode met kernbommen gaat gooien is dat mooi meegenomen. Een typisch geval van twee vliegen in een klap.

  • peter stiekema:

    Jules de Corte schreef in 1971 het nummer ‘Koning Onbenul’. Ondanks zijn blindheid gaf hij toen blijk van een vooruitziende blik. Het lied voor de koning dat nu zo krampachtig in elkaar wordt geflanst is daarmee volkomen overbodig

    http://www.youtube.com/watch?v=OctJP0GLzhw

Reageer