Wie is online
2 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
februari 2013
Z M D W D V Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  

Kippen maaien


(Update, 27.02.13) Kippen maaien, slachten en verpakken. Maar dat niet alleen. Dit filmpje is een veel bredere aanklacht tegen dierenmishandeling, overconsumptie en vraatzucht. Het eindigt dan ook bij het afzichtelijke lijf van een obesitas-patiënt. De bron is niet of nauwelijks te traceren, ook niet via Video.com. Daar staan trouwens veel reacties, in Engels en Frans.

Lees ook de columns van Sante Brun: Circus Voedselindustrie en Foodwatch

4 Reacties op “Kippen maaien”

  • peter stiekema:

    Er staat weliswaar ‘la surconsommation’, maar het zou ook wel eens een massale ‘circumcision’ kunnen blijken te zijn.

  • Sante Brun:

    En dan moeten we het nog hebben over de ‘nieuwe plofkip’ die al over zes jaar in de diepvrieskast zal liggen, en over de fantastisch duurzame vis die ook pas over zes jaar verkrijgbaar zal zijn – de vissers mogen dan geen ‘bijvangst’ meer overboord kieperen. Ongelooflijk hoeveel poen er nog verdiend gaat worden voor die tijd met die rotzooi! En geen nood: over tien jaar zal de plofzalm alle andere zalm verdrongen hebben.

  • Een filmpje dat op facebook circuleerde : “quel horreur”! Heel goed dat je dat op je site zet pap en controleer je wel al het vlees dat je eet? Je kunt ook vegetariër worden net als ik. Nee dat is niet saai! Wat betreft zalm, die kan je ook al niet meer eten want die voeren ze tegenwoordig pesticiden omdat de antibiotica niet meer werkt, een vreselijke (franse) documentaire over gezien, ik zal je hem nog wel eens mailen.

Reageer