Wie is online
3 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
februari 2013
Z M D W D V Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  

Interactiviteit met gratis ‘content’

kortste_fietspadDankzij het internet, halen de media tegenwoordig steeds meer uit interactiviteit met hun lezers/gebruikers. Gratis content heet dat. Het bekendst zijn wellicht de weerfoto’s op RTL4, waarbij de weermannen en –vrouwen vaak langer stilstaan dan de kijker, die vooral op de vooruitzichten zit te wachten, lief is.

 

Het Eindhovens Dagblad ‘spaarde’ de afgelopen maanden op uitnodiging ‘tips’ van zijn lezers over vreemde verkeerssituaties en –aanduidingen. Ik had de ‘eer’ met mijn foto (dus niet alleen ‘n tip) als eerste te worden opgenomen: het ‘kortste fietspad van NL’ aan het Kruipeind in Best. Voor de volledigheid, deze foto stond ‘n jaar of vijf geleden al op hhBest (versie 1,0).

Reageer