Wie is online
4 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
januari 2013
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Echt niet…

dijkstraten_promotie
Oirschotseweg, Best. Promotie wijk Dijkstraten, waar – ondanks de crisis – binnenkort de eerste woningen in aanbouw worden genomen. De vraag ‘Wie wil hier nou niet wonen’ beantwoordend: Echt niet… Waarom niet? Er wordt hier niet gestrooid en de stoepen worden niet geveegd. Vooruitlopend op het naderende wintertje 😉 wensen wij de mevrouw midden op de rijweg veel sterkte.

 

Overigens hebben wij verzuimd te vermelden, wat Burgemeester en  Wethouders vorige maand hebben geantwoord op de vragen van het PvdA-raadslid Rob Vader over het bestrooien  van fietspaden. Het college laat weten dan Vader’s veronderstelling dat fietspaden in Best daarbij  ‘tweede prioriteit’ zijn, het gevolg is van een onduidelijke formulering van het beleid op de gemeentelijke website. Dat is inmiddels verbeterd.

Hier de volledige beantwoording van deze raadsvragen (pdf-document).

Reageer