Wie is online
12 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
november 2012
Z M D W D V Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Voorspelbaar debat over Culturele Hotspot

Het was niet zo moeilijk, het debatje in de raadscommissie te voorspellen over het voortijdig cancelen van de Culturele Hotspot in Best. Een onrijpe en onduidelijke kostenanalyse van een bureau in Zwolle. Huiswerk overmaken, wethouder.

Waar we wel van opveerden, was de opmerking van Leo Bisschops (Best Open), dat het gebouw van de Rabobank, waarin behalve voor de drie initiërende culturele instellingen ook nog ruimte zou zijn voor van alles, tevens de oplossing zou kunnen bieden voor het Tejaterke. Dit stukje totaalvisie hadden we tot dusver gemist.

Meer op Manieren

3 Reacties op “Voorspelbaar debat over Culturele Hotspot”

  • Leo maakt een fout, de Mensen die gebruik maken van HET TEJATERKE willen geen nieuw TEJATERKE maar een gerenoveerd TEJATERKE, En HET TEJATERKE is uniek op zijn plaats.
    De Cultuur van HET TEJATERKE valt niet te verplaatsen.

  • Guido:

    Hoor van Jan van Beerendonk, dat het idee van Bisschops inderdaad meer lijkt dan het is. De ‘vrije ruimte’ in de Rabobankgebouw zou hooguit geschikt zijn voor repetities van de gebruikers van het Tejaterke.

  • Ja eerst altijd eerst goed je huiswerk maken,en nogmaals de gebruikers van HET TEJATERKE eisen niks, in deze barre tijden. Maar willen iets Unieks behouden, niet meer maar zeker niets minder.

Reageer