Wie is online
4 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Sorry, deze optie is tijdelijk niet beschikbaar. Gebruik eventueel 'Reageer' onder een willekeurig bericht. Veilig en in principe niet openbaar.

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

Portal
Portal van bekende en vooral minder bekende bloggers en opiniemakers.
English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
augustus 2012
Z M D W D V Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Lamaar, zegt Jos

KesselsHet boek J. Kessels the novel van Frans Thomése wordt verfilmd. Het is de bedoeling dat de film voorjaar 2014 tijdens het filmfestival in Berlijn in première gaat, aldus het ED.


Jos Kessels. Naar foto ED. –>


Jos Kessels, columnist van het ED, die de hoofdrol speelt in het boek, ‘heeft geen behoefte te reageren’.Grappig: Het uiteindelijke doel is niets minder dan het filmfestival van Berlijn, dat zich toespitst op de wat diepgravender films, zoals bij voorkeur vertoond in de Filmhuizen. Als filmredacteur van onder meer het Eindhovens Dagblad in de vorige eeuw, legde Jos Kessels duidelijk een voorkeur aan de dag voor de Amerikaanse cinema en voor het filmfestival van Cannes. Tot het bezoeken van ‘Berlijn’ was hij niet te bewegen.

Reageer