Wie is online
5 bezoekers online
Schrijf ons
Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina.
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->


Instagram

Rubrieken
Portal
Portal van bekende en vooral minder bekende bloggers en opiniemakers.
English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
februari 2012
Z M D W D V Z
« jan   mrt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  

Over gezichten en andere lichaamstaal

Wie wordt fractievoorzitter van de PvdA (graag het belang niet overdrijven)? Martijn van Dam (bij Het Parool bekend als Martijn van Dijk, dat alleen al) die niet tegen Matthijs van Nieuwkerk op kan? Een zwetende Eindhovense jongen met krullen? Of de tweelingbroer van Homer Simpson, Diederik Samsom? Of anders die dunne met die neusgaten, Plasterk, die vooral bekend is van de Gay Parade in Amsterdam en van die bête grijns waarmee hij aan de rand van het zwembad op Ibiza hangt, op het moment dat Rutger Castricum een dienblad met dure champagne in dat bad kiepert omdat het toch bekostigd was door de Nederlandse belastingbetaler?

Sante Brun laat zich toch weer meeslepen door hypes.

Reageer