Wie is online
3 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

Portal
Portal van bekende en vooral minder bekende bloggers en opiniemakers.
English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
september 2011
Z M D W D V Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Prinsjesdag voor huisvrouwen verklaard

Vrouwen op Prinsjesdag - Google Afbeeldingen - Google Chrome_2011-09-20_09-27-29Naast de Huishoudbeurs en het Libelle Festival hebben we Prinsjesdag als exclusief festijn voor een deel van de Nederlandse vrouwen. Ja, er staan vandaag wel mannen langs de kant, natuurlijk. Die moesten namelijk mee, van die mannen die door die vrouwen ook worden meegesleept naar de Zeeman omdat de klungels zelf nog geen onderbroek kunnen kopen zonder in zeven sloten tegelijk te lopen. Een enkeling komt voor het gooien met dit of dat en verder zijn er een heleboel mannen in rare pakken en op paarden en koetsen, alsof ze onderweg zijn naar de set van alweer een kostuumfilm. Maar die kun je niks kwalijk nemen, ze verdienen er de kost mee.

Verder op SanteLOGie

Een reactie op “Prinsjesdag voor huisvrouwen verklaard”

  • Guido:

    ‘Maar die kun je niks kwalijk nemen, ze verdienen er de kost mee.’ Niet allemaal hoor. Met beroeps kun je tegenwoordig geen cavalerie meer samenstellen. Er zijn veel vrijwilligers bij, zelfs vrouwen! Je ziet blijkbaar niet álle journaals die tot treurens toe het oefenen in beeld hebben gebracht, daarbij de opmerking niet schuwend dat de paarden dit jaar wel ‘erg schrikachtig’ waren.

Reageer